Levensster- en Padwerk-activiteiten

 Hieronder vind je een boodschap van de Gids van Padwerk, tegenwoordig gekanaliseerd door Marianne Hubert. De Gids spreekt over de Corona pandemie als een kans, een mogelijkheid om te bouwen aan een nieuwe wereld.

 Lees de boodschap en het Vraag & Antwoordgedeelte of luister ernaar. Er is tevens een luisterbestand van een visualisatie helingmeditatie die je helpt naar binnen te gaan en je innerlijke kind-pijn te helen.

Wil je liever naar de Boodschap luisteren in plaats van te lezen? Voor jou heb ik een luisterbestand gemaakt

 

Na de Boodschap van de Gids was er nog een Vraag & Antwoordsessie. Hieronder vind je de knop voor het luisterbestand

 

Na de Boodschap en Vraag & Antwoordsessie gaf de Gids een visualisatie helingmeditatie.

Ook deze heb ik vertaald en op luisterbestand overgezet.  Voor het doen van deze meditatie klik op onderstaande knop. 

 

In de Levensster zijn meerdere activiteiten mogelijk

Kijk gerust rond op deze pagina

Jaartraining Padwerk in de Levensster 2019-2020 

Eerstvolgende Levenssterdag is a.s. zaterdag 28 maart,

 

Inspiratie Padlezing nr. 133: LIEFDE, GEEN GEBOD MAAR SPONTANE ZIELSBEWEGING

Citaat uit deze lezing:  

Waar liefde is moet ook fysieke gezondheid zijn, een van de meest begeerlijke omstandigheden in het menselijke leven. Liefde is een zuiverende kracht. In de mate dat er gebrek aan liefde is en dit gebrek lang genoeg onopgemerkt blijft, in die mate zullen allerlei soorten negatieve emoties een slechte gezondheid veroorzaken.

 

Intensief Bewustwordingstraject Padwerk in de Levensster

  • Padwerk op een unieke wijze 
  • De onderlinge eenheid van het leven leren herkennen
  • Je zielenroep leren verstaan
  • Bewust Schepper van je leven worden 

De titel zegt het al. Dit is een intensief traject van padwerken. Eenmaal per maand twee dagen in de Levensster aan het werk, waarbij je beleving en theorie bij elkaar brengt tot één geheel. Het emotionele en het mentale wordt op een hoger niveau van begrip gebracht. Steeds meer zul je de onderlinge eenheid van het leven leren herkennen. De roep van je ziel wordt ‘hoorbaar’ en de wil van je Hoger Zelf herkenbaar.

Ook hier zijn de padwerklezingen inspiratiebron ter voorbereiding. Deze worden uitgelegd en verder uitgediept  aan de hand van de Levensster.

De Jaartraining is een onderdeel van dit traject en de Levenssterdagen vormen steeds de eerste dag van iedere tweedaagse.

Opleiding Begeleider in de Levensster

De opleiding is voor iedereen die daadwerkelijk opstellingen in de Levensster wil leren begeleiden

De Levensster is een universeel instrument en in vele vakgebieden, waar mensen of organisaties begeleiding of coaching ontvangen, in te zetten als bewustwordings- en transformatie-instrument. Je leert in deze opleiding de Levensster gebruiken in jouw vakgebied.

Je leert de vertaalslag maken naar je eigen praktijk. Dat kan zijn bijv. met kinderen, met organisaties, in je eigen coachingpraktijk, in spirituele groepen, bedrijven, scholen of anderszins.

Je hebt als voortraject het  Intensief Bewustwordingstraject een aantal jaren gevolgd en de bouw, werking en wetmatigheden van de Levensster al heel goed leren kennen. Je eigen groeiproces is er een afspiegeling van.

De opleiding is een individueel traject en toegespitst op jouw doelgroep. Daarom zijn maximaal twee á drie deelnemers mogelijk.

Na afloop ontvang je een certificaat van Begeleider in de Levensster.

Heb je interesse dit prachtige werk te gaan doen, maar weet je niet of het voor jouw werk geschikt is, neem dan contact met mij op voor een uitgebreid gesprek. We bespreken dan de mogelijkheden voor jouw vakgebied.