Home » Blog » Levensster » Wat is de Levensster

Wat is de Levensster

door | 14 dec, 2019 | Levensster

Wat is de Levensster

De Levensster is een bewustwordings- en transformatie-instrument. Zij is een uiterlijk zichtbaar gemaakte 12-puntige ster, waarin 12 geest-, ziel- en persoonlijkheidskwaliteiten, met de 13e in het midden, tot uitdrukking worden gebracht. Zij vormen samen een eenheidsveld waarin gewerkt kan worden.

De Levensster vertegenwoordigt in haar veelzijdigheid een van oorsprong gezond en harmonieus geheel dat ook in ieder mens in de kern nog aanwezig is, zij het bedekt met lagen van onbewustheid en onwetendheid. In de Ster worden de wetten van het universum en fasen van ontwikkeling op verschillende bewustzijnsniveaus en in hun verbanden zichtbaar en ervaarbaar. Zij fungeert als een Sterrenpoort die de verbinding tot stand brengt tussen de Engelenwereld en de Aarde.

De Levensster is een zeer praktisch instrument om het scheppingsproces van je leven aanschouwelijk en vooral ervaarbaar te maken. Zij werkt als een richtingaanwijzer voor het vinden van verbanden en nieuwe inzichten in je leven. Het werk in de Levensster helpt je om je rollen van dader, slachtoffer en redder in de vorm van compensatiegedrag, te identificeren en de weg naar je zuivere oorsprong, de Schepper in je, weer terug te vinden.

Werkwijze:

We werken met opstellingen in het eenheidsveld van de Levensster.

De Levensster is als het ware een spiegel van de grote complexiteit waaruit je innerlijke wereld bestaat. Je leert deze complexiteit stapje voor stapje kennen en ervaren elke keer wanneer je een nieuwe opstelling aangaat, als representant en/of als opstelling-vrager.

Je stapt letterlijk een ervaringsveld in en intuïtief precies daar waar jij je werkpunt hebt – waar jij het leven/je overvloed vastgezet hebt.

Het ervaringswerk in de Levensster is een intensief leertraject naar zelfkennis. Confronterend, helder, logisch en met humor leer je jezelf accepteren en liefhebben precies zoals je bent. Je leert je leven verstaan in alle oprechtheid.

Je leert op den duur bewust je leven te creëren vanuit je hart.

Het is een weg naar Bewust ZIJN en Bewust CREËREN.

 

Ontstaan van de Levensster

De schepping van de Levensster komt voort uit mijn verlangen om samen met anderen te groeien naar eenheid, gelijkwaardigheid en het scheppen van een nieuwe maatschappij in broeder- en zusterschap, gecreëerd op basis van Liefde en vrede in plaats van angst en schijnveiligheid.

Om dat te kunnen realiseren is het belangrijk om de levenskracht in de mens weer  stromend te maken waar zij geblokkeerd is in oude patronen, overtuigingen en zelfveroordelingen. Op alle niveaus; fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik ging op zoek naar hoe ik hiertoe kon bijdragen.

Door de inspiratie die ik ontving uit de Engelenwereld, n.a.v. vragen naar waarheid en inzicht, ontstond in een organisch proces, stap voor stap, driehoek na driehoek, de 12-puntige Levensster.

Over Lucie

Ik gebruik regelmatig mijn ervaringen om allerlei levensthema’s met voor- beelden te ondersteunen. Deze artikelen staan onder de Levensbrieven. Daarnaast zal ik het instrument Levensster vanuit verschillende gezichtspunten beschrijven. Onder Padwerk vind je thema’s beschreven die verwijzen naar padlezingen.

Meest recente berichten

Interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin